Wat gaan we doen?


Vanaf een prachtige locatie op Texel, gaan we een vertrouwelijk gesprek aan, kijken waar je knelpunten liggen, wat je doel in je werk/zakelijk is , in je relatie in je persoonlijke omstandigheden en in je leven is.
Ik leer je aanpassingen te doen, in je dagelijkse routine, om te bereiken wat je wilt op de 7 cruciale terreinen van het leven.

We kijken naar de 7 cruciale terreinen voor persoonlijke ontwikkeling, we gaan actie ondernemen, om die 7 punten te verbeteren met jouw verhaal, en mijn kennis en ervaring, komt er persoonlijke groei, ga je beter in je vel zitten, kom je tot rust, minder stress, beter slapen, meer creativiteit, productiviteit een betere relatie, je werk omstandigheden, een doel om naar toe te werken, terwijl je geniet van de reis.
We kunnen sparren, mondeling en indien gewenst fysiek, voor zelfvertrouwen om angsten te overwinnen en reageren onder stress, oefening baart kunst, uiteindelijk heb je ook niet leren autorijden uit een boekje.
We gaan zoeken naar je doel, je passie en jouw persoonlijke succes, gebruik maken van de situatie waar je nu bent en je unieke talent.
We maken een duidelijk plan, voor groei op alle 7 terreinen van het sparren.

Ik ben een expert op mijn vakgebied, ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder de eerste stappen te nemen, met plezier,  zelfvertrouwen, passie, doorzettingsvermogen en zonder angsten.
Ik sta voor je klaar om mijn kennis, succes en unieke talent met je te delen voor jouw groei en ontwikkeling en geef je motivatie en handvatten om jouw doel te bereiken.
Jouw ontwikkeling is mijn missie en ik ben er klaar voor!

Mindset Coach Texel
Coach op Texel

Coaching op Texel

 • Online gesprekken
 • IJsbad/Ademhaling oefeningen
 • Arrangementen ( Vanaf € 470,00)
 • B&B
 • Meditatie
 • Fysiek en mentaal sparren
 • Kom in je kracht
 • Rust in je hoofd
 • Beter voelen fysiek en mentaal
 • Angsten overwinnen
 • De eerste stap zetten
 • Je doelen bereiken
 • Wat wil je nou echt in dit leven
 • Spiritueel
 • Ruig, stoer, onorthodox, fuck it mentaliteit
 • Leef meer
 • Gewoon doen


Namaste Motherfuckers
Sparren op Texel

SPARREN:
Heeft een dubbele betekenis, sparren wordt bij vechtsporten gebruikt om wedstrijden na te bootsen zonder de tegenstander kwetsen, alle aangeleerde technieken worden gebruikt in een simulatie voor een wedstrijd.
Sparren wordt ook gebruikt om elkaar scherp te houden, kennis te delen of om tot nieuwe/betere inzichten te komen.
Je gaat met een kritische kijk met één of meer mensen een gesprek aan over probleem.


"Het leven is geen strijd, het leven is om van te genieten, soms moet je boksen tegen jezelf, maar als je samen met iemand kan sparren, ben je klaar om de wedstrijd aan te gaan."


Sociale leven

Sparren over het sociale leven, wat zou jij willen veranderen, waar loop je in vast op sociaal gebied, durf jij overal jezelf te zijn of ben je bang voor kritiek?

Overwin je angsten door te sparren waar je knelpunten liggen, duidelijke te communiceren, luisteren, feedback geven en ontvangen.

Sociale omgang moet je leren en kun je alleen verbeteren door te oefenen (sparren)

Ontwikkel meer zelfvertrouwen, juiste beslissingen nemen onder stress, kijk naar een vechtsporter, die onder de druk van zijn tegenstander, toch blijft kijken naar wat hij doet, in plaats van zijn ogen te sluiten voor wat er komen gaat.

Als hij zijn ogen sluit, blijven de klappen komen en weet je niet waarvandaan, train jezelf en ontwikkel jezelf, zodat je kunt vertrouwen op je reactievermogen


Persoonlijke leven

Hoe voel jij je, wat zou je willen veranderen om je beter te voelen, geestelijk en lichamelijk.

Welke gedragspatronen hebben invloed op je geestelijke en lichamelijke gezondheid?

Wat zijn je eet- en drinkgewoonten, heb je problemen met fysieke gezondheid, hoe is je fitheid en wat wil je veranderen in je leven?


Arbeid

Arbeid is werken, heb je plezier in je werk of ervaar je stress, kan je goed met je collega’s, je leidinggevende of heb je soms het gevoel dat je de hele kar alleen trekt?

Is dit de baan die je altijd al wilde hebben, ga je met plezier naar je werk of kom je uitgeblust thuis en baal je dat je morgen weer moet, vind jij je salaris voldoende of ben je meer waard?

Hoe krijg je voor elkaar, dat jij het geld gaat verdienen wat je wilt verdienen met de arbeid die jij wilt verrichten.

Relatie

Hoe is de band met je familie, partner en-of kinderen, welke mensen staan het dichts bij je?

Het is heel normaal dat mensen verschillen van mening, mensen ontwikkelen zich en groeien soms uit elkaar als er een nieuwe fase in hun leven aanbreekt.

Maar lange periodes van onenigheid of zelfs verbreken van contact is niet altijd nodig.

De enige die je kan veranderen in je relatie ben je zelf, hoe je ermee omgaat.

Wat zijn jouw waardes in een relatie, wat vind jij belangrijk, cijfer jij jezelf weg om een ander tevreden te stellen, of ben jij jezelf?


Rust

De ouderwetse rust, reinheid en regelmaat, zijn in de nieuwe samenleving extra belangrijk, we raken steeds meer overprikkeld door internet, mobieltjes en sociale media.

Sta je onder stress, krijg jij je hoofd niet stil met gedachtes?

Rust is heel belangrijk voor groei en herstel, slaap je voldoende of lig je te piekeren in bed?

Ontdek welke kleine aanpassingen je kunt doen in je dagelijkse routine.

Meer rust, beter slapen, je productiviteit verhogen en uitstel gedrag te verminderen.

Wanneer je rust in je hoofd hebt, kan jij de zaadjes in je onderbewustzijn planten voor het succes dat je wilt bereiken.


Educatie

We hebben jaren school achter de rug, uiteindelijk hebben we een keuze moeten maken toen we heel jong waren wat we wilde doen in de toekomst.

We hebben algemene kennis opgedaan in onze opleidingen, maar wat heb je ervan gebruikt in het vervolg van je leven?

Welke kennis heb je nu en pas je toe in het leven, ontwikkel jij jezelf nog met specialistische kennis is jouw vakgebied, of in je passie.

Als jij je passie volgt, vind je het leren leuk maar pas jij ook je kennis toe en oefen je dit?

Moet je alles zelf leren of kun je ook gebruik maken van de kennis om je heen?

Voor welk doel gebruik jij jouw kennis en op welk gebied wil jij jezelf ontwikkelen?


Natuur

Hoe dicht sta jij in verbinding met jezelf, wat wil je bereiken, wat is je doel in het leven, waar haal jij je inspiratie vandaan?

De natuur vind ik het mooiste van alles, na jarenlang onderzoek en juiste informatie op psychisch, wetenschappelijk en spiritueel niveau ben ik erachter hoe ons brein werkt, autosuggestie, je geest je hersenen laten werken, het onderbewustzijn programmeren naar de doelen die jij wilt bereiken op elk vlak van je leven.

Autosuggestie, verbeeldingskracht, het zesde zintuig en de kracht van een mastermind.

Alle aspecten van sparren hebben met elkaar te maken en komen samen in de natuur, kom in je flow, leer genieten van de kleine dingen in het leven, volg de 7 spirituele wetten van succes in rijkdom, creatieve vrijheid, bevredigende relaties, gezondheid, energie, enthousiasme, psychische stabiliteit en een gevoel van welzijn en gemoedsrust.Hoe kan ik helpen? 

Persoonlijke begeleiding voor mensen die vastlopen in het leven, zowel zakelijk als privé.
Plan maken voor verandering in je leven
Kijken waar de knelpunten liggen
Stress verminderen
Angsten overwinnen
Doelen bepalen
Productiviteit verhogen
Spiritualiteit met twee benen op de grond.
Hersenen activiteit verbeteren, versoepelen.
Gezondheid verbeteren
Immuun systeem verbeteren