Dries de Winter

De pijn die je ervaart, van een zware gebeurtenis in je leven, het overlijden van een dierbare, de verwarring in je hoofd, of je relatie wel goed is, ben je wel echt gelukkig op het moment?
De drukte in je hoofd, het lijkt wel constant op en neer te gaan, de discussies die je met jezelf hebt.
Slecht slapen, niet kunnen concentreren, uitvallen tegen een ander om niets, schreeuwend in de auto als het even tegenzit.
Meer aan ellende denken die op je af komt, en daarom maar blijven zitten waar je zit en geen stappen meer durft te nemen.
Verleidingen zoeken om maar even niet aan de ellende te hoeven denken!
Liefst wil je gewoon vluchten, weg uit dit gebeuren, maar uiteindelijk durf je het avontuur niet aan te gaan, je leven beheerst door angsten, door stress, tegen een burn-out aan.. dan maar dagje ziek melden, liefst kruip je onder een deken, of blind staren op Netflix, in je telefoon, dopamine opsnuiven op sociale media.
Rekeningen niet meer kunnen betalen, overuren maken, maar nog steeds bang zijn om je shit op te ruimen, geen kracht om je huis op orde te krijgen.. ik heb net alles schoon en weer is het een troep.
Lachen en vriendelijk blijven terwijl je die collega eigenlijk een kwal vind, het gevoel dat mensen je niet snappen, je neemt steeds meer een stapje terug zodat andere mensen maar tevreden zijn, je zelf wegcijferen verstoppen achter kleine taken zodat je die grote moeilijkere dingen niet hoeft te doen en als excuus.. ik ben druk druk druk..
Je bent ook druk, druk in je hoofd, druk met je ellende en dan slaap je ook nog eens slecht het gevoel in een negatieve spiraal te zitten en liefst wil je vluchten, weg..weg van de ellende..
Waarom ben ik niet tevreden?
Is dit het nou?
Als ik nou eens heel rijk zou zijn?
Als dit, dan dat..
Mijn baas is een lul of je hebt een bedrijf en je personeel loopt te kloten, iedereen verdiend eraan behalve ik.. hoe kan dat nou, vol in de stress en de lol van je bedrijf begint eruit te vloeien, ruzie thuis om te rekeningen dus je wilt eigenlijk niet op je werk zijn, maar ook niet thuis.
Om vervolgens de volgende dag wakker te worden en begint het weer opnieuw.. elke dag weer
Herken je dit.. wil je dat veranderen of ben je er tevreden mee, is dit het leven wat je wilt hebben, of wil je er meer uit halen?
Ik heb dit ook allemaal meegemaakt, mijn kennis komt niet alleen uit boeken, maar uit een schat aan levenservaring als gescheiden alleenstaande vader, als werknemer met een baan waar ik elke dag tegenop zag en als ondernemer die zijn toffe bedrijf uit zijn handen moest laten glippen.
Ik wil je helpen, met mijn opgedane kennis van zaken, mijn levenservaring en unieke talent, op een manier dat het leuk word met een dosis humor en ervoor zorgen dat je gaat genieten van de reis naar je doel.
Je bent het meer dan waard!!
Just fucking do it!

Coaching Texel Dries de Winter

Mijn verhaal

Mijn naam is Dries de Winter, ik ben de afgelopen jaren ondernemer geweest van “Bij het Strand” een Bed & Breakfast op Texel.

Ik had enorm succes met:
- je naam in het zand ( gratis online foto's met je naam in het zand)
- Flessenpost met GPS zodat je de fles online kan volgen
- Teenslipper acties 
- Eigen BBQ Borrel 

Maar doordat mijn vader in augustus 2019 overleden en was ik hierdoor genoodzaakt om mijn bedrijf te verkopen.

Ik was in 2 maanden tijd mijn vader, mijn hond ( overleden in september) mijn bedrijf, mijn huis en inkomen kwijt geraakt.
Daarnaast was ik bijna dakloos geworden en werd mij voorgesteld om mezelf aan te melden bij het "Leger des Heils".

Uiteraard liet ik het niet zover komen en met volle overtuiging ben ik aan mezelf gaan werken, vol vertrouwen heb ik (ondanks de woning nood) op heel korte termijn een huis gevonden, en ben ik positief gebleven, heb mezelf van de grond geraapt en ben ik blijven geloven in mijn oneindige potentieel en mijn unieke talent.
Met een duidelijk doel en een goed plan, maar deze vooral ook uitvoeren!

Enige jaren hiervoor had ik al kennis gemaakt met "leef je mooiste leven" van Michael Pilarczyk .
Door dit boek ben ik gaan zoeken naar mijn bron van geluk, daardoor kwam ik steeds dichter bij de bron van geluk, en die bron zit in je zelf.
Ik ben mij gaan verdiepen in het fysieke, geestelijke, psychische en spirituele vlak, maar omdat ik niet te zweverig wil zijn heb ik ook de wetenschappelijke benadering onderzocht.

Daarnaast heeft de Wim Hoff methode mij laten zien wat het met je lichaam doet.
Met ademhaling en ijsbaden, de spirituele kant ben ik mij gaan verdiepen in de kennis van Deepak Chopra en dr Wayne Dyer.
Ik ben Egon Massink dankbaar voor de begeleiding en coaching zakelijk en spiritueel.


Met al deze kennis, mijn levenservaring en door 7 jaar werkervaring te hebben gehad in de psychiatrie kunnen we samen een plan maken naar wat jij wilt, wat je wil bereiken, wie je wil zijn en geluk ervaren met alles wat je doet, rock n roll terug in je leven met veranderingen in je routine.

Samen gaan we kijken welke benadering het beste bij jou past!